Ons assortiment
+31 318 711 048
info@sierdisposables.nl

Kom jij werken bij Sier?

Vacature Binnendienst medewerker

Sier zoekt een collega waar klanten en leveranciers blij van worden.
En niet te vergeten, de collega’s natuurlijk ook.
Je hebt als Binnendienst Medewerker veel telefonisch contact met klanten en het warehouse, bijvoorbeeld als er vragen zijn over orders, aanvragen voor catalogi of monsters. Jij bent dan die persoon waarvan mensen zeggen dat ze zelfs door de telefoon je energie voelen en gelijk weten dat je het voor ze gaat organiseren. Je zorgt voor een kwalitatieve administratieve verwerking van orders en ondersteuning van de Accountmanagers zodat het gehele proces als een geoliede machine verloopt. Zo zet je een dienstverlening neer waar je zelf ook blij van wordt. Niet alleen voor klanten binnen de Benelux, de thuismarkt van Sier Disposables, maar ook steeds vaker voor klanten buiten deze regio waarnaar geëxporteerd wordt.

 

Je komt te werken binnen een jong en groeiend MKB-bedrijf met een informele cultuur, bestaande uit 6 medewerkers. Dit kleine en hechte team kenmerkt zich door een betrokken en bevlogen instelling waarbij iedereen meetelt en ieders mening er toe doet. Meedenken over nieuwe producten? Je mening wordt op prijs gesteld. Zie je kansen? Je krijgt volop ruimte om jezelf binnen de organisatie te ontwikkelen en kansen die je ziet met beide handen aan te pakken.

Jij bent degene die we zoeken als je secuur werken en een dienstverlenende instelling hoog in het vaandel hebt staan. Je vindt het leuk om iets voor een ander te doen. Niet omdat dit van je gevraagd wordt, maar omdat het voor jou de normaalste zaak van de wereld is. Daarnaast:

  • Ben je op je best als je contact hebt met klanten, hiermee vorm je het visitekaartje voor de organisatie;
  • Weet je snelheid en kwaliteit in een goede balans te houden; kwaliteit staat voorop;
  • Is het mooi meegenomen als je ervaring hebt op het gebied van export, maar dit is geen must als de rest van de functie je op het lijf is geschreven.

Tenslotte ben je fulltime (40 uur) beschikbaar, beheers je de Engelse taal en woon je in de directe omgeving van Ede.

Solliciteren kan via deze link.

Direct onze catalogus bekijken?

Bladeren door de catalogus is uiteraard handiger, maar mocht je 'm direct willen bekijken, klik dan op de knop hieronder!

Onze catalogus van 2021 staat voor je klaar.

Hieronder kun je onze catalogus 2021 aanvragen. Boordevol inspiratie en eerlijke artikelen.

© Copyright 2021
Webdesign Memorise Ede